Αρχική Σελίδα Νέα

Το επόμενο interzum θα πραγματοποιηθεί από 4 την 7η Μαΐου 2021 στην Κολωνία

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αρθρώσεις πορτών γραφείου για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε συνεργαστεί ο ένας με τον άλλον για περισσότερο από 5 έτη, και εμπιστευόμαστε ότι έχουμε την πολύ περισσότερη επιχείρηση μπορούμε να εργαστούμε μαζί στο εγγύς μέλλον, όλο εξαρτάται από τη μεγάλη και αποδοτική υπηρεσία της Kama και τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων.

—— Wendy

Varios años, muy ellos experiencia buena tenido hemos ahora hasta con, muy profesional Υ mercancías de buena proveedor nuestro sido της Kama εκτάριο por servicio calidad. EN español comunicarnos ES EL incentivo των Η.Ε gran poder directamente

—— Fernando

Το muy empresa buena una ES Consideramos que, varios años cooperando estado hemos por ya, muy το EN tiempo envios buena calidad Υ servicio Υ. EN EL con Queremos continuar futuro Λα cooperación.

—— Ana

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το επόμενο interzum θα πραγματοποιηθεί από 4 την 7η Μαΐου 2021 στην Κολωνία
Το επόμενο interzum θα πραγματοποιηθεί από 4 την 7η Μαΐου 2021 στην Κολωνία

Το επόμενο interzum θα πραγματοποιηθεί από 4 την 7η Μαΐου 2021 στην Κολωνία. Σαν παγκόσμια μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον τομέα, το interzum προσφέρει μια περιεκτική επισκόπηση των νέων τεχνολογιών και των σχεδίων.

Οι καλύτερες ιδέες και οι τάσεις βιομηχανίας για τη βιομηχανία επίπλων, τις εσωτερικές συναρμολογήσεις και τους κινητούς ζωτικούς χώρους κάνουν τη πρεμιέρα τους στο interzum. Νέα προϊόντα, τεχνολογίες, εξελίξεις και τάσεις σχεδίου: δείτε σε πάνω από 1.800 προμηθευτές από περίπου την προθήκη 60 χωρών τις καλύτερες ιδέες και τις πρόσφαές τάσεις για τη βιομηχανία επίπλων, το εσωτερικό σχέδιο και τα κινητά περιβάλλοντα διαβίωσης.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-20 18:16:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lily

Τηλ.:: +86 15821796168

Φαξ: 86-21-52969979

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)