Αρχική Σελίδα Νέα

2020The διεθνής έκθεση ξυλουργικής, LLC

Πιστοποίηση
Κίνα KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε συνεργαστεί ο ένας με τον άλλον για περισσότερο από 5 έτη, και εμπιστευόμαστε ότι έχουμε την πολύ περισσότερη επιχείρηση μπορούμε να εργαστούμε μαζί στο εγγύς μέλλον, όλο εξαρτάται από τη μεγάλη και αποδοτική υπηρεσία της Kama και τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων.

—— Wendy

Varios años, muy ellos experiencia buena tenido hemos ahora hasta con, muy profesional Υ mercancías de buena proveedor nuestro sido της Kama εκτάριο por servicio calidad. EN español comunicarnos ES EL incentivo των Η.Ε gran poder directamente

—— Fernando

Το muy empresa buena una ES Consideramos que, varios años cooperando estado hemos por ya, muy το EN tiempo envios buena calidad Υ servicio Υ. EN EL con Queremos continuar futuro Λα cooperación.

—— Ana

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
2020The διεθνής έκθεση ξυλουργικής, LLC
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020The διεθνής έκθεση ξυλουργικής, LLC

Η διεθνής έκθεση ξυλουργικής, LLC που θα κρατηθεί 25-28 Αυγούστου 2020 στο κέντρο παγκόσμιων συνεδρίων της Γεωργίας στην Ατλάντα, Γεωργία.
Η διεθνής ξυλουργική Fair® είναι μια από τις παγκόσμιες μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις για την κατασκευή επίπλων, την αρχιτεκτονική ξυλουργική, τη συνήθεια και τις γενικές βιομηχανίες ξυλουργικής. IWF ικανοποιεί επίσης τις ανάγκες του κατασκευασμένου ξύλινου προϊόντος, του σύνθετου, ξύλινου προσαρτήματος υποκατάστατων, επίδειξης και καταστημάτων, πλαστικό που κατασκευάζουν, που δαπεδώνουν, που εμφανίζονται και που τοποθετούν σε στρώματα, και βιομηχανία ταπετσαριών.


Η διεθνής έκθεση ξυλουργικής, LLC παρουσιάζει ότι είναι η καλύτερη θέση για τους διεθνείς επιχειρηματίες στην ξυλουργική και τη σχετική βιομηχανία υλικής επεξεργασίας για να συναντηθεί και να συνδέσει με τις επιχειρήσεις στην Αμερική.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-20 18:14:28 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lily

Τηλ.:: +86 15821796168

Φαξ: 86-21-52969979

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)